Pereiti į pagrindinį turinį

141
- Viešbučių ir restoranų vadovai

Viešbučių ir restoranų vadovai planuoja, organizuoja įmonių, teikiančių apgyvendinimo, maitinimo, gėrimų patiekimo ir kitas su viešbučiais ir restoranais susijusias paslaugas, veiklą ir jai vadovauja.Pagrindinės atliekamos užduotys: specialiųjų renginių, sporto, lošimo ir pramoginės veiklos planavimas ir organizavimas; vadovavimas rezervavimo, registravimo, kambarių aprūpinimo bei tvarkymo veiklai ir jos priežiūra; prekybą alkoholiniais gėrimais, lošimo veiklą, sveikatos priežiūrą reglamentuojančių įstatymų ir kitų teisės aktų laikymosi užtikrinimas; kokybės visuose maisto ir paslaugų ruošimo ir pateikimo etapuose kontrolė; darbuotojų atrankos, mokymų ir priežiūros kontrolė; profesinės sveikatos ir darbo saugos taisyklių laikymosi užtikrinimas.Šios grupės profesijos skirstomos į tokius pogrupius:1411 Viešbučių vadovai1412 Restoranų vadovai

Subscribe to 141