Pereiti į pagrindinį turinį

94
- Maisto ruošimo padėjėjai

Maisto ruošimo padėjėjai ruošia ir gamina neįvairius užsakomus pusgaminius ar gėrimus, valo stalus, virtuvę ir plauna indus. Daugelio šio pagrindinio pogrupio profesijų darbui reikia įgūdžių, priskiriamų pirmajam ISCO kvalifikacijos lygmeniui.
Pagrindinės šio pagrindinio pogrupio darbuotojų atliekamos užduotys: nesudėtingų patiekalų arba pusgaminių ir gėrimų ruošimas, pavyzdžiui, sumuštinių, picų, žuvies ir gruzdintų bulvyčių, salotų ir kavos; maisto produktų plovimas, pjaustymas, matavimas ir maišymas patiekalams gaminti; maisto ruošimo įrangos, pavyzdžiui, kepimo krosnelių, mikrobangų krosnelių ir gruzdintuvių, valdymas; virtuvės, maisto ruošimo ir tiekimo vietų valymas; virtuvėse ir restoranuose naudojamų maisto gamybos ir kitų įrankių valymas.
Šio pagrindinio pogrupio profesijų grupė:
941 Maisto ruošimo padėjėjai

Subscribe to 94