Pereiti į pagrindinį turinį

7512
- Kepėjai ir konditeriai

Kepėjai ir konditeriai kepa įvairių rūšių duoną, pyragus ir kitus miltinius kepinius, taip pat rankiniu būdu gamina šokoladą ir saldumynus iš cukraus.Atliekamos užduotys:(a)  duonos, pyragų, sausainių, tortų, pyragaičių ir kitų miltinių kepinių kepimas;(b)  konditerijos gaminių iš sirupo, šokolado ir kitų ingredientų mišinių gamyba rankiniu būdu ir naudojant rankinius įrankius ir kai kuriuos mechanizmus;(c)  reikiamų ingredientų sudėjimas į maišymo, kepimo ar virimo įrenginių dubenis; (d)  žaliavų kokybės tikrinimas, siekiant užtikrinti, kad jos atitinka standartus ir techninius reikalavimus; (e)  glaisto, glajaus ir kitų priedų užtepimas ant iškeptų kepinių naudojant menteles ar teptukus; (f)  įrangos ir patalpų švaros tikrinimas prieš pradedant gamybą užtikrinant profesinės sveikatos ir darbo saugos reikalavimus; (g)  orkaitės temperatūros ir gaminio išvaizdos stebėjimas, siekiant nustatyti kepimo laiką; (h)  duonos, bandelių, pyragaičių ir konditerijos gaminių formavimo, pašovimo, kepimo, ištraukimo, išėmimo iš kepimo formų ir atvėsinimo koordinavimas.

Subscribe to 7512